Særligt Sensitiv

Særligt Sensitiv

Jeg deltog i en temadag om særligt sensitive mennesker på Astrologisk Akademi i maj 2011. Baggrunden for temadagen var, at lære at kunne aflæse personlighedtrækket i horoskopet og afdække måden det kommer til udtryk. Temadagen tog afsæt i Elaine N. Arons forskning og hendes bog “Særligt sensitive mennesker”, som året forinden var udkommet på dansk.

Det blev en skelsættende dag for mig. Jeg opdagede, at jeg selv er særligt sensitiv og jeg følte, hvorledes nogle ganske afgørende sider af mig faldt på plads i mit indre. Yderligere mødte jeg Athina Delskov, formanden for HSP-foreningen (High Sensitive Persons), som også deltog i temadagen og vi har bibeholdt kontakten lige siden. 

Mange særligt sensitive mennesker føler en meget stor forbundethed til både naturen og til dyr og mange lever derfor sammen med et eller flere dyr. Er det tilfældet vil jeg varmt anbefale dig at læse, hvad jeg skriver om hundezoneterapi og Bach blomsterremedier, fordi begge er blide men effektive terapiformer, når krop eller sind volder problemer. Sandsynligheden for, at dit dyr afspejler dig som særligt sensitiv, er tillige meget stor.

Er du i tvivl om du er særligt sensitiv, har jeg stor erfaring i at aflæse personlighedstrækket i horoskopet. Dette kan du læse mere om i det jeg skriver under astrologi.

Desuden kan du gå ind på og læse mere om personlighedstrækket på https://hsp-foreningen.dk/