Hvem er jeg

Hvem er jeg

I sommeren 2018 blev jeg dyrlægeeksamineret og certificeret hundezoneterapeut ved SanoCanis.dk.

Året forinden, i 2017, blev jeg pensioneret som politiassistent efter 32 år i politiet grundet tilskadekomst i tjenesten. Det var en meget turbulent tid, men i dag glæder mig dog over den udvikling tingene siden hen tog. Samme år startede der nemlig en ny uddannelse som hundezoneterapeut og jeg sprang omgående til.

Hunde har altid været en stor del af mit liv. Jeg er vokset op med hund og fik min egen første hund, da jeg var 14 år. Han blev min bedste ven og var en kilde til stor glæde i lighed med de hunde, der fulgte. Igennem dem lærte jeg at træne hund, at gå på prøver og jagt, idet jeg tog jagttegn og desuden havde, hvad der bliver efterspurgt i den henseende, nemlig dygtige hunde. Jeg er uddannet jagthundeinstruktør ved Danmarks Jægerforbund og træningsmæssigt bekender jeg mig til positiv indlæring og betingninger.

Jeg er desuden under uddannelse som Bach-terapeut og kan derfor tilbyde både hund og ejer denne naturmedicin evt. som supplement til hundezoneterapien.

Hunde giver så mange positive kvaliteter til mennesker, uanset om det er jagt-, brugs- eller familiehunde. Igennem hundezoneterapi kan jeg bidrage med at give noget af alt det tilbage til vores hunde i form af forøget livskvalitet og dermed måske tillige et længere hundeliv.